Det hele startet i februar 2016...

... da familien vår ble rammet av den brutale sykdommen lungekreft. Dyanne, den da spreke 30 år gamle aldri-røykende svigerinnen min, var plutselig alvorlig syk. 10 måneder tidligere ble hun mamma for første gang. Fra da har vi kjempet en tøff kamp med prognosene mot oss. Det fremste våpenet mot kreften har vært kunnskap. Nærmest døgnet rundt siden diagnosen har broren min lest artikler, kontaktet leger over hele verden og forsket seg frem til beste behandling for Dyanne. Du kan lese om reisen deres her: http://alunglife.com/ Jeg kunne ikke vært mer stolt av familien min.

Under denne reisen har det blitt klart for oss at lungekreft er en krefttype som mottar lite forskningsmidler i forhold til antallet som rammes og den dårlige prognosen. Det oppleves også som en stigmatisert sykdom det er lite oppmerksomhet rundt. I et forsøk på å generere forskningsmidler, øke bevisstheten og kunnskapen rundt lungekreft startet jeg Fox & Owl (barnas avdelinger i barnehagen), hvor jeg syr luer i håndplukkede unike tekstiler. Du får de rett i postkassen din som brevpost.

Alt overskudd går til EGFR resisters. Dette er en pasientdrevet organiasjon hvis formål er å gjøre EGFR positiv lungekreft til en håndterbar, kronisk sykdom. 

Reisen vår til nå har bestått av oppturer og nedturer, men vi gir aldri opp og på veien skal vi gjøre det vi kan for å bidra til bedret prognose for denne forferdelige sykdommen. Tusen takk for at du bidrar.